FSSC 22000
بنیاد برای صدور گواهینامه ایمنی مواد غذایی در سال 2004 تاسیس شد و این بنیاد توسط کنفدراسیون Food Drink Europe "پشتیبانی میشود . این طرح با ابتکار جهانی ایمنی مواد غذایی (GFSI) به رسمیت شناخته شده است.
این بنیاد همچنین از نظر قانونی دارای سیستم طرح صدور گواهینامه ایمنی مواد غذایی HACCP. به عنوان یک سازمان غیر انتفاعی می باشد .
هدف از تاسیس بنیاد FSSCC 22000
•تمرکز ، رعایت بین المللی و سازگاری استانداردهای ایمنی مواد غذایی
•تمرکز بر توسعه و نگهداری از سیستم های بازرسی و صدور گواهینامه ایمنی مواد غذایی
•ترویج استفاده بین المللی از سیستم های ایمنی مواد غذایی
•ارائه دهنده خدمات برای حمایت از صدور گواهینامه سیستم ایمنی مواد غذایی
•اطلاعات رسانی در مسائل مربوط به ایمنی مواد غذایی
تاریخچه :
در سال 1996 گروهی از مراجع صدور گواهینامه در هلند یک استاندارد برای مدیریت ایمنی مواد غذایی بر مبنای الزامات مواد غذایی HACCP بسط و گسترش دادند .
اولین نسخه از این استاندارد در تاریخ 15 ماه مه 1996 از سوی شورای ملی از کارشناسان HACCP، (یک گروه از کارشناسان ایمنی مواد غذایی به نمایندگی از همه احزاب در زنجیره غذایی هلند) منتشر شد.
دامنه کاربرد :
این طرح برای ممیزی و صدور گواهینامه سیستم ایمنی مواد غذایی در زنجیره مواد غذایی food chain است و شامل :
1-محصولات حیوانی فاسد شدنی (به عنوان مثال محصولات گوشت، مرغ، تخم مرغ، لبنیات و ماهی)
2-محصولات فاسد شدنی گیاهی (یعنی از میوه های تازه و آب میوه های تازه، میوهها، سبزیجات تازه، سبزیجات، کنسرو شده)
3-محصولات با عمر مفید طولانی در دمای محیط (به عنوان مثال محصولات کنسرو شده، بیسکویت، تنقلات، روغن، آب آشامیدنی، نوشابه، ماکارونی، آرد، شکر، نمک)
4-محصولات شیمیایی برای تولید مواد غذایی (به عنوان مثال ویتامین مواد افزودنی و فرهنگ زیستی)، اما بدون در نظر گرفتن کمک های فنی و تکنولوژیکی
5-تولید و بسته بندی مواد غذایی
موسسات اعتبار دهی مورد تایید بنیاد FSSC 22000 :
ANAB آمریکا
BELAC بلژیک
COFRAC فرانسه
CAI چک
DANAK دانمارک
DAKKS آلمان
RVA هلند
EMA مکزیک
ESYD یونان
INAB ایرلند
ACCREDIA ایتالیا
JAB ژاپن
JAS-ANZ استرالیا ونیوزلند
NABCB هند
NA نروژ
OAA آرژانتین
RENAR رومانی
SCC کانادا
DSM مالزی
SWEDAC سوئد
SAS سوئیس
TURKAK ترکیه
UKAS انگلیس

بازدید این صفحه: 375     بازدید کل: 32920

کلیه ی حقوق مادی و معنوی این وب سایت مربوط به انجمن علمی تخصصی گروه راد میباشد.

Untitled Document