دکتر ایزو

دکتر ایزو

آلودگی های مواد غذایی و راه های پیشگیری از آن ها

 اقدامات پیشگیرانه در صنایع غذایی پیشگیری در آلودگی مواد غذایی، از اقدامات مهم در جهت جلوگیری از مشکلات احتمالی بعدی است. پیاده سازی تغییرات جدید نیازمند ایجاد ذهنیت مناسب در افراد نسبت به تجهیزات مکانیزه می باشد. آموزش اولیه و برنامه ریز اقدامات پیشگیرانه برای جاروبرقی های صنعتی و اسکرابر ها نیز اهمیت دارد. این یک راهکار مناسب برای پاسخگویی …

2021/06/16 بازدید: 11

هفته جهانی محیط زیست

ISO قلب جهانی در تلاش برای بازسازی سیاره ما قرار دارد. احیای و محافظت از اکوسیستم ها موضوع امسال روز جهانی محیط زیست و آغاز دهه سازمان ملل در مورد ترمیم اکوسیستم است. ISO متعهد شده است که این جنبش را به سمت بازسازی نسل زمین با استانداردها و ابتکارات جدید در دست اجرا هدایت کند. فقر، تغییرات آب و هوایی و حوادث شدید آب …

2021/06/07 بازدید: 71

روز جهانی ایمنی مواد غذایی

موضوع امسال روز جهانی ایمنی مواد غذایی “امروز غذای ایمن برای یک فردا سالم” است.  هدف این است که همه را گرد هم آورد تا روی پیشگیری ، شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا تمرکز کنند.  صنایع غذایی همیشه چراغی برای نوآوری بوده، در هنگام آسیب رساندن به مصرف کننده هیچ کس در تجارت مواد غذایی سود نمی برد. …

بازدید: 68

استاندارد جدید برای تست عملکرد لامپ LED

AS / NZS 5341: 2021 ، لامپهای LED – روشهای آزمایش – انرژی و عملکرد  استرالیا استاندارد جدیدی را منتشر کرده است که روشهای آزمون برای اندازه گیری شاخص های اصلی عملکرد لامپ های LED ، از جمله کارایی، خروجی نور و ارائه رنگ را ارائه می دهد.  با استفاده از طیف وسیعی از استانداردهای بین المللی و منطقه ای، این استاندارد به تامین کنندگان …

2021/05/24 بازدید: 65

استاندارد بین المللی ISO 24442

این استاندارد بین المللی مخصوص تعیین فاکتور محافظت در برابر اشعه ماورا بنفش (UVAPF) است که ضد آفتاب را با استفاده از روش تیره کننده رنگدانه مداوم مطابق با اصول توصیه شده توسط انجمن صنایع آرایشی ژاپن (JCIA) در سال ۱۹۹۵ مشخص می کند. با استفاده از این روش آزمون می توان برای تعیین طبقه بندی UVA محصولات ضد آفتاب موضعی با توجه به الزامات نظارتی منطقه ای …

2021/05/17 بازدید: 72