از واژههایی مهم و کاربردی است که امروزه درصنعت غذا مورد توجه قرار گرفته اند. امنیت غذایی (که در واقع زیر مجموعه ایمنی غذایی می باشد) به دسترسی همه افراد یک جامعه، در تمام ادوارعمر به غذای کافی و سالم برای داشتن زندگی سالم و فعال گفته میشود که بدون در نظر گرفتن ایمنی مواد غذایی میسر نمی شود
برای تأمین امنیت غذایی در یک کشور و نظام اجتماعی باید تقلبات ماده غذایی، دفاع ماده غذایی شناسایی شود و نهاد های نظارتی غذایی، بر تولید یا واردات مواد و محصولات غذایی، آموزش و تبلیغ و آگاهی دادن به جامعه و سیاست گذاریهای کلان اقتصادی نقش موثر داشته باشند.
سازمان مسئول امنیت غذایی باید نسبت به نوع مواد غذایی، میزان و قیمت آنها همیشه مطلع باشد و بررسی کند که همه مردم از نظر فیزیکی به این غذا دسترسی داشته باشند و درآمدشان به قدری باشد که بتوانند این غذا را بخرند و این سازمان در صورت بروز بحران باید زنگ خطر را به صدا درآورد و اندازهگیری این امنیت را بر عهده بگیرد.
دکتر محمد علی خسروی (دکترای صنایع غذایی و سرممیز سیستم های ایمنی مواد غذایی) و دکتر سلیمان قاسمی( مدیر تحقیقاتی مجموعه صنعتی شرکت فناوری، زیست طبیعت گرا) در برنامه رادیو گفت و گو به مسائل امنیت مواد غذایی و زیست فناوری می پردازند
این گفت و گو در تاریخ ۲۳ و۲۴ شهریور در ساعت ۲۱ از برنامه رادیو گفتگو پخش خواهد شد
لینک دسترسی: http://radiogoftogoo.ir/channelconductor/?VALID=TRUE&d=9/14/2021
شرکت بیکران راهکار سعادت